Milli Eğitim Bakanı Istifa - Sağlıktan ve savunmadan da fazla dedi.

Milli Eğitim Bakanı Istifa - Sağlıktan ve savunmadan da fazla dedi.. Selçuk'un bu hamlesi sosyal medya kullanıcıları tarafından istifa ettiği şeklinde yorumlandı. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Sultan uçar ayrıca marmara üniversitesi rektörü marmara üniversitesi rektörü prof. Sözcü gazetesi eğitim editörü sultan uçar, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve istifasının kabul edilerek kesinlik kazandığı bilgisini resmi twitter hesabından paylaştı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti?

Selçuk, instagram hesabındaki biyosundan milli eğitim bakanı sağlık bakanı fahrettin koca, düne kadar takip ettiği milli eğitim bakanı ziya selçuk'u takipten çıktı. Selçuk ise istifa iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. İntenette böyle bir şey gördüm. Mustafa aykın isimli kişinin türkiye gerçekleri isimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım. Bunu öngören bir iktidarın ilk yapacağı iş, öğretmenlerin hemen aşılanması olurdu, ama öyle yapılmadı.

Ziya Selçuk istifa mı etti? Milli Eğitim Bakanlığından ...
Ziya Selçuk istifa mı etti? Milli Eğitim Bakanlığından ... from cdn.yeniakit.com.tr
Bunu öngören bir iktidarın ilk yapacağı iş, öğretmenlerin hemen aşılanması olurdu, ama öyle yapılmadı. Milli eğitim bakanı'nın istifa etmesi gerekiyor. Küçükçekmece'de bir açılışta konuşan milli eğitim bakanı i̇smet yılmaz, kaliteli eğitim için bütçemizden çok büyük bir kaynak ayırdık. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok ifadelerini kullandı. Ona bir de cumhurbaşkanı'nı takipten çıkardı notunu ekleyince haber daha gizemli bir hal almış. Sultan uçar ayrıca marmara üniversitesi rektörü marmara üniversitesi rektörü prof. Erdoğan'ın yekta saraç'ı yök başkanlığından alması da meb'de koltuk değişikliği olarak yorumlandı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan milli eğitim bakanı ziya selçuk, twitter ve instagram hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanı ve meb bakan ziya selçukun sağlık bakanı fahrettin kocayı da takipten çıkması, istifa mı ediyor haberlerini beraberinde getirdi.

Küçükçekmece'de bir açılışta konuşan milli eğitim bakanı i̇smet yılmaz, kaliteli eğitim için bütçemizden çok büyük bir kaynak ayırdık.

Neredeyse aralık ayının ortasına geldik hala yaptıkları çalışmalarla ilgili bir bilgi yok, bu koltuklarda oturan insanlar yüzünden ben atanma umuduyla aylardır evde bekliyorum. Küçükçekmece'de bir açılışta konuşan milli eğitim bakanı i̇smet yılmaz, kaliteli eğitim için bütçemizden çok büyük bir kaynak ayırdık. Taşcıer, yüz yüze eğitimden bu kadar süre uzak kalınması bir kayıp nesil tehlikesi yaratıyor. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve istifasının akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği öne sürüldü. Milli eğitim bakanlığı'nın bütçesine bakarsanız, yatırım bütçesinin milli eğitim bakanı ziya selçuk'un öğretmen maaşlarıyla ilgili sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, selçuk'a istifa çağrısı yaptı. Selçuk, instagram hesabındaki biyosundan milli eğitim bakanı sağlık bakanı fahrettin koca, düne kadar takip ettiği milli eğitim bakanı ziya selçuk'u takipten çıktı. Karma eğitim konusunda yapılan yeni düzenlemeye ilişkin karma eğitim kaldırılacak mı? tartışması sürerken, birgün gazetesi yazarı ve eleştirel pedagoji dergisi genel yayın yönetmeni ünal özmen, çarpıcı bir iddiada bulundu. Selçuk ise istifa iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Bunu öngören bir iktidarın ilk yapacağı iş, öğretmenlerin hemen aşılanması olurdu, ama öyle yapılmadı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Emre kongar ve tele1 genel yayın yönetmeni merdan yanardağ, 18 daki̇ka'da, akp'nin uzaktan eğitimle verdiği gizli mesajı ve öğrencileri manipüle etmeye yönelik yayınlanan videoyu eleştirdi. Erdoğan'ın yekta saraç'ı yök başkanlığından alması da meb'de koltuk değişikliği olarak yorumlandı.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medya gündemine oturdu. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Emre kongar ve tele1 genel yayın yönetmeni merdan yanardağ, 18 daki̇ka'da, akp'nin uzaktan eğitimle verdiği gizli mesajı ve öğrencileri manipüle. Lütfen sadece bu konu hakkında bilenler cevap yazsın. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti?

Ziya Selçuk istifa etti mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya ...
Ziya Selçuk istifa etti mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya ... from foto.haberler.com
Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, iddialar da henüz yalanlanmadı. Milli eğitim bakanı'nın istifa etmesi gerekiyor. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Milli eğitim bakanlığı'nın bütçesine bakarsanız, yatırım bütçesinin milli eğitim bakanı ziya selçuk'un öğretmen maaşlarıyla ilgili sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, selçuk'a istifa çağrısı yaptı. Sultan uçar ayrıca marmara üniversitesi rektörü marmara üniversitesi rektörü prof. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medya gündemine oturdu. Neredeyse aralık ayının ortasına geldik hala yaptıkları çalışmalarla ilgili bir bilgi yok, bu koltuklarda oturan insanlar yüzünden ben atanma umuduyla aylardır evde bekliyorum. Bakan yılmaz konuşmasında çok sayıda öğretmenin istifasını verdiği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bu kadrolar eğitim sisteminin kılcal damarlarına kadar.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair iddiayı paylaşan sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yaparken, konu kısa sürede twitter'da tt oldu. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Sözcü gazetesi sutan uçar, sosyal medya hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine yönelik dün gece saatlerinde attığı mesajın ardından yeni yök başkanı @erolozvar atandı diye diye dün gece yazmıştım. Bu dehşetengiz habercilik sayesinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un da istifa ettiğinden haberi olmuş. İntenette böyle bir şey gördüm. Ziya selçuk türkiye'deki ölümcül rejim değişikliğinden sonra milli eğitim bakanlığına erdoğan tarafından atandığında insanlar şaşkınlığa uğradı. Sosyal medya hesaplarında değişiklik yapan bakan bugün sosyal medyada ziya selçuk'un cumhurbaşkanı erdoğan'ı takipten çıktığı, profilindeki milli eğitim bakanı ifadesini de sildiği iddia edildi. Bu ne umursamazlık anlamış değilim! İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Sağlık bakanı'nın açıklamalarının da değerlendirildiği programda, kılıçdaroğlu'nun akp'ye yönelik. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan milli eğitim bakanı ziya selçuk, twitter ve instagram hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanı ve meb bakan ziya selçukun sağlık bakanı fahrettin kocayı da takipten çıkması, istifa mı ediyor haberlerini beraberinde getirdi. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar.

Neredeyse aralık ayının ortasına geldik hala yaptıkları çalışmalarla ilgili bir bilgi yok, bu koltuklarda oturan insanlar yüzünden ben atanma umuduyla aylardır evde bekliyorum. Bu kadrolar eğitim sisteminin kılcal damarlarına kadar. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair iddiayı paylaşan sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yaparken, konu kısa sürede twitter'da tt oldu. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair iddiayı paylaşan sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yaparken, konu kısa sürede twitter'da tt oldu.

Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ...
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... from www.olaymedya.com
Emre kongar ve tele1 genel yayın yönetmeni merdan yanardağ, 18 daki̇ka'da, akp'nin uzaktan eğitimle verdiği gizli mesajı ve öğrencileri manipüle etmeye yönelik yayınlanan videoyu eleştirdi. İntenette böyle bir şey gördüm. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Selçuk, instagram hesabındaki biyosundan milli eğitim bakanı sağlık bakanı fahrettin koca, düne kadar takip ettiği milli eğitim bakanı ziya selçuk'u takipten çıktı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Milli eğitim bakanı istifa edecek mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul.

Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Karma eğitim konusunda yapılan yeni düzenlemeye ilişkin karma eğitim kaldırılacak mı? tartışması sürerken, birgün gazetesi yazarı ve eleştirel pedagoji dergisi genel yayın yönetmeni ünal özmen, çarpıcı bir iddiada bulundu. Ona bir de cumhurbaşkanı'nı takipten çıkardı notunu ekleyince haber daha gizemli bir hal almış. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sözcü gazetesi sutan uçar, sosyal medya hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine yönelik dün gece saatlerinde attığı mesajın ardından yeni yök başkanı @erolozvar atandı diye diye dün gece yazmıştım. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Mustafa aykın isimli kişinin türkiye gerçekleri isimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım. Türkiye gerçekleri mahlasıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un birkaç gün içerisinde istifa edeceğini iddia etti. Emre kongar ve tele1 genel yayın yönetmeni merdan yanardağ, 18 daki̇ka'da, akp'nin uzaktan eğitimle verdiği gizli mesajı ve öğrencileri manipüle etmeye yönelik yayınlanan videoyu eleştirdi. Selçuk'un, resmi instagram sayfasında yaptığı hamleler dikkat çekiyor. Taşcıer, yüz yüze eğitimden bu kadar süre uzak kalınması bir kayıp nesil tehlikesi yaratıyor. Selçuk ise istifa iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Bu dehşetengiz habercilik sayesinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un da istifa ettiğinden haberi olmuş. Bu ne umursamazlık anlamış değilim!

Post a Comment for "Milli Eğitim Bakanı Istifa - Sağlıktan ve savunmadan da fazla dedi."